BILD

När du vill förmedla en visuell känsla

Med displayer i alla storlekar, med den senaste tekniken, löser vi era behov på ljusstyrka, upplösning, anslutningar med mera.

SKÄRM

När det behövs digital skyltning med kvalitet

Digital signage, även känt som digital skyltning, är professionella skärmar som passar perfekt till butiken, skolan eller restaurangen.

Denna typ av skärmar kan placeras både inomhus och utomhus, samt användas till mötesrum, informationsdelning, visning av reklam och för att framhäva annan relevant information.

PROJEKTOR

Vi gör det enkelt

 Ett fungerande konferensrum, där en knapp startar hela systemet, rullar ner projektorduken, vinklar gardiner, dimrar ljus med mera.

Borta är åren av krångel med teknik som inte startar, och fjärrkontroller som försvinner.

Ditt mötesrum löser vi med projektor eller skärmar och videokonferens med takmikrofon som tar upp rätt ljud, och infällda högtalare – givetvis snyggt installerat!

INTERAKTIVITET

Vi tycker om smarta installationer

Interaktiva projektorer håller på att revolutionera vårt sätt att undervisa, utbilda och presentera.

Anslut trådlöst, och projicera på whiteboard eller direkt mot väggen, och ytan fungerar som touchskärm till din dator. Öppna program, videos, scrolla med mera.

Möjligheten att kunna spara, maila eller skriva ut en lektion eller ett möte, gör det till ett kraftfullt verktyg, som tar mötet och undervisningen till nästa nivå.