Minnebergsskolan

Vi är tacksamma för att med hjälp av smart och trådlös teknik kunna hjälpa lärare och elever till en bättre arbetsdag.

47 lektionssalar och 7 konferensrum har interaktiv projektor, 20 hörsalar utrustades med 75″ Samsung skärm och soundbar.

En komplett aula, med Crestron-styrning, Bose-mixer och mikrofoner från Sennheiser. Line array-högtalarna från Turbosound ger en varm och fin ljudbild.
För att se vem som hörs, monterade vi 6st frontljus-, och 4st bakljusarmaturer. För att underlätta användningen finns färdiga presets, samt möjlighet att spara eget. Allt från Crestrons touchpanel.

Informationsskärmar är det enklaste sättet att nå ut med nyheter, scheman, tidtabeller med mera, och här monterades 18st 55″.

SkiStar Lodge Hundfjället

Ett hotell i världsklass. Peab bygger nytt hotell åt Skistar i Hundfjället, Sälen. Vi har fått äran att utföra all projektering, programmering och installation av ljud och konferens.

Säffle Simhall

Säffle har fått en ny modern simhall med Värmlands första 50-metersbassäng som dessutom är av stål, vilket är den första i sitt slag i Sverige. Badanläggningen rymmer även multibassäng, barnbassäng och relaxavdelning och är uppförd enligt kraven för Miljöbyggnad Guld.