Säkerhet

Ditt företag är inte bara ditt företag. Det är din passion, ditt sätt att leva. Det är också en försörjning för dig och dina anställda. Vi kan anpassa en säkerhetslösning som hjälper dig att skydda det.

Hemlarm

Larm

Revolutionerande trådlös teknik för inbrottslarmsystem. Det omdefinierar bokstavligen tillförlitligheten hos trådlösa intrångslarm. Och den svarar helt på de mest krävande behov och krav som säkerhetsindustrin står inför idag, liksom morgondagens utmaningar.

Dahua 3MP Dual-lens People Counting

Personräknare

Dahua 3MP People Counting Camera med dubbla linser erbjuder artificiell intelligens med komplexa realtidsräkningsalgoritmer för människor för att leverera exakt flödesstatistik.

Dahua-CCTV-4

Kameror

AVAB erbjuder ett brett sortiment av säkerhetsrelaterade produkter, allt från IPC, NVR, HDCVI-kameror.

Dahua-produkter som är baserade på en öppen plattform som har enkel integration med tredjepartspartners genom en standard SDK.

Få koll på ditt larmsystem

Säkerhet

Hemlarm

Med ett hemlarm från Visonic kan du känna dig trygg när du är på jobbet eller på semester.
Få full kontroll på ditt hem via en enkel app i telefonen.

Larm Företag

Företagslarm

Få bättre koll på firman med vårt smarta system från Visonic. Med direktkoppling till larmcentralen kan du känna dig trygg när olyckan är framme.

Få koll på din butik

Håll koll på hur många personer som är butiken samtidigt. Med hjälp av vår smarta personräknare från Dahua har du full kontroll. Lägg till en lampa som visar för kunden när det är okej att gå in i butiken.

Personräknare till butiken

Dahua 3MP People Counting Camera med dubbla linser erbjuder artificiell intelligens med komplexa realtidsräkningsalgoritmer för människor för att leverera korrekt flödesstatistik. Kameran använder en avancerad Vision Processor Unit (VPU) som ger högpresterande maskinsyn och visuell medvetenhet som möjliggör avancerade synapplikationer som är omöjliga med konventionella internetleverantörer.

Dahua 3MP Dual-lens People Counting
Personräknare

3MP Dual-sensor StereoVision People Counting Camera

 • Två (2) 1 / 2.8-in. 3 MP CMOS-sensorer med progressiv skanning
 • Fem (5) Strömkodning
 • Smart H.265 + och Smart H.264 + Dual Codecs
 • 3 MP (2048 x 1536) vid 30 fps; 2,8 mm fast objektiv
 • Avancerad, korrekt folkräkning: Stöder linjekorsning, regional folkräkning och köhantering
 • Analytics + -funktioner – omkretsskydd med aktivt larm
 • ArcticPro Series-kamera – Drift ner till –40 ° C
 • True Day / Night IR-filter
 • Inbyggd mikrofon och högtalare
 • Maximal IR-längd 20 m
 • IP67 intrångsskydd och IK10-motstånd mot vandalisering
 • 5 års garanti

Intelligent sensor

De dubbla 3 MP-sensorerna fungerar i kombination för att leverera en enda videoström som fångar 3D-djup i bilden, vilket ger förbättrad noggrannhet jämfört med ensensorkameror. Dual-sensorteknologin fångar ett objekts höjd och gör att kameran bättre kan skilja mellan människor och andra föremål.
Kameran erbjuder flera olika räknarfunktioner: Linjekorsning, Regionalräkning och Köhantering. Linjekorsningsfunktionen räknar antalet personer som passerar en definierad linje och erbjuder maximal / minsta höjddetektering för att filtrera objekt som är för långa eller för små. Den regionala funktionen räknar antalet personer i fyra (4) distinkta, användardefinierade regioner. Slutligen håller köhanteringsfunktionen antalet personer som väntar i ett definierat område och utlöser en varning om antalet eller väntetiden överskrider ett definierat tröskelvärde.

Vi håller koll åt dig

Vi erbjuder ett brett sortiment av säkerhetsrelaterade produkter, allt från IPC, NVR, HDCVI-kameror.

Vi har ett brett sortiment av kameror

Oavsett om du vill övervaka ditt semesterhus i Spanien eller kassalinjen i butiken – Det finns något för alla tillfällen.

 • Övervakning
 • Passering
 • Inspelning

4MP Starlight Vari-focal Network Dome Camera

Dahua 4 MP Starlight-kamera erbjuder Smart Motion Detection för förbättrad larmnoggrannhet från intrång och tripwire-funktioner. Kameran är perfekt för en mängd olika applikationer – Starlight, True Wide Dynamic Range och IR-belysning gör att kameran kan fungera i alla ljusförhållanden. Kameran är klassad enligt IP67 Ingress Protection och enligt IK10 Vandal Resistance-standarder, vilket gör att kameran kan leverera högkvalitativ och tillförlitlig video i de tuffaste miljöerna.