Vi uppskattar ditt förtroende för oss, och vill att du ska känna dig trygg med våra tjänster och säkerhet, då det handlar om din personliga information. Den här sidan beskriver vår integritetspolicy och genom att besöka oss, accepterar du den.

Informationen vi samlar från våra kunder hjälper oss att ständigt förbättra din upplevelse hos oss.
Vår affärsverksamhet ändras ibland, och då kan även vår integritetspolicy och våra användningsvillkor ändras. Vi föreslår att du besöker vår webbplats ofta, och tar del av de ändringar som sker i våra villkor.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter skyddas av personuppgiftslagen. Denna lag bygger på EU-direktiv från 1995 och avser att öka skyddet för privatpersoners personliga integritet med hänsyn till det ökade antalet register och sammanställningar som lagras elektroniskt.

Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får ta del av när du anmäler dig för köp eller besöker vår hemsida kommer att behandlas av oss i egenskap av personuppgiftsansvarig och kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. I detta syfte har vi också behov av att kunna föra över dessa uppgifter till våra specifika samarbetspartners som hjälper oss att genomföra tjänster och leverera varor till avtalad adress.

Information som du delar med oss delas INTE med andra.
När du söker, köper, beställer eller med andra metoder kommunicerar med oss via vår webbplats eller e-post förser du oss med information som ditt namn, adress, och telefonnummer, och vid köp också ditt kreditkortsnummer. Vi respekterar din integritet och värdesätter ditt besök hos oss, så inte vid något som helst tillfälle ger vi dina kontouppgifter eller din betalningsinformation åt en tredje parts försäljare, kompanjon eller annan tjänsteupphållare utan att det är absolut nödvändigt för att fullborda din transaktion eller beställning.

Vi mottar och sparar den information du skriver in på vår webbplats eller på annat sätt förser oss med. Du kan välja att inte förse oss med viss information, men då kan det hända att du inte kan ta del av information eller specifika funktioner var denna information är nödvändig.

Vi använder informationen som du förser oss med för att svara på dina förfrågningar, skräddarsy din shopping, fullborda beställningar, förbättra våra butiksfunktioner och för syften som effektiviserar kommunikationen med dig.

För att förbättra våra tjänster och din shoppingupplevelse önskar vi ibland sända dig nyhetsbrev angående våra tjänster och produkter samt notifieringar och orderbekräftelser. Om du ej vill motta e-post från oss, annat än ordernotifieringar, var god tillpassa dina “Prenumerationsinställningar” på ditt konto.

Din information är säkrad!
Vi skyddar säkerheten av all information genom Secure Sockets Layer (SSL)-mjukvara, vilket krypterar den information du delar med oss. Vi visar endast de sista fem numren av ditt kreditkort när en beställning bekräftas, men det är nödvändigt att överföra hela kreditkortsnumret till ett lämpligt kreditkortsföretag under orderprocessen.

Det är viktigt för dig att också du skyddar dig mot obehörig användning av ditt lösenord och dator.

Var säker på att du har loggat ut om du använder en delad dator genom att klicka på länken “logga ut”.

Cookies/kakor:
Som många andra webbplatser, använder vi så kallade “kakor”/”cookies”. Dessa är alfanumeriska identifieringstextfiler som överförs genom din webbläsare till din dators hårddisk för information om bl.a. vilken typ av webbläsare du använder för att kommunicerar med vår webbplats, och för att säkra funktioner som behövs för din användarupplevelse som t.ex. att spara artiklar till din varukorg, samt enkelt återgå till tidigare besökta sidor.

Du har tillgång till informationen du har delat med oss.
Vi ger dig tillgång till information om ditt konto och dina interaktioner med oss, för det begränsade syftet att visa – och vid behov – uppdatera den informationen.
Har du frågor om hur vi använder din personliga information kan du kontakta oss genom att klicka på länken “Kontakta oss”, så hittar du våra kontaktuppgifter.

Automatisk information
I säkerhetssyfte samlar och analyserar vi ibland Internet Protokoll (IP) adresser som används för kontakten mellan din dator och Internet, samt vår webbplats då du besöker den. Det här skyddar dig i spårningssyfte om någon av olycklig händelse skulle komma åt din personliga eller finansiella information, eller öppnar ett konto/gör inköp i ditt namn.


Frågor

Om du har frågor angående våra användningsvillkor, integritetspolicy, eller annan policy relaterat material, vänligen kontakta vår supportpersonal genom att klicka på länken “Kontakta oss“.